La 3a. “LA SENDERS LLIÇANENCA” 2024, diumenge, dia 21 d’abril de 2024, a Lliçà d’Amunt.

RECORDEU!!!! 

3a La “Senders Lliçanenca “2024.  Caminada Popular per Lliçà d’Amunt.

La “Senders Lliçanenca”, és una caminada, no competitiva, circular, oberta a tothom, amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer els senders lliçanencs degudament senyalitzats del poble, i altres camins i corriols de gran interès que tenim a Lliçà d’Amunt.

El lloc de sortida i arribada serà des del pati, davant la seu de l’entitat, c/. Barcelona, 25 de Lliçà d’Amunt.

Constarà de dos recorreguts, un de Llarg de 14 km i 260 m de desnivell positiu i dificultat moderada, i un de Curt de 6,7 km i 155 m de desnivell positiu i dificultat fàcil. L’itinerari llarg i l’itinerari curt se centrarà en el sector del rieral i l’avituallament d’esmorzar del recorregut llarg estarà ubicat al voltant l’ermita de Sta. Justa i Sta. Rufina, i el del recorregut curt, a l’arribada, al pati davant la seu de l’entitat.

La sortida del recorregut Llarg i Curt, serà esglaonada , de 8 a 9 h matí. Les acreditacions seran a partir de les 7:45 h, i caldrà presentar un document que acrediti la persona participant i el comprovant de pagament. Les persones federades, caldrà que presentin la targeta federativa vigent.

La inscripció només serà anticipada i per internet, amb termini fins al dijous, dia 18 d’abril de 2024. La inscripció inclourà un dorsal de participació, els avituallaments, l’esmorzar, una assegurança d’accidents temporal del dia de la Caminada per la participació no federada, i un obsequi de la Caminada.

Els preus d’inscripció seran els següents:

Participació:

-Menors d’edat (-18 anys)= 6 euros

-Adulta associada a la UEC o Federada FEEC 2024 = 10 euros

-La resta de participació adulta i no federada FEEC= 14 euros.

Tota la informació d’inscripcions, recorreguts, i normativa de la Caminada la podeu consultar a l’enllaç del blog de l’entitatwww.uecvalltenes.com

IMPORTANT: Cada participant ha de dur de casa un GOT de plàstic, pels avituallaments. En cas de no dur-ne, l’organització en pot facilitar un per 1 euro.

Us adjuntem el díptic que ens ha preparat en Marcel, d’Impremta Galobart per presentar-vos la 3a. “La Senders Lliçanenca” 2024…

Si us ve de gust estirar les cames per un racó del Vallès Oriental ,  us hi esperem!!!

Salutacions,

Organització de “La Senders” 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *