Pel diumenge, dia 17 de març de 2024, etapa 10 del GR 5, de Montseny a Sant Celoni.

Fotografia: La traça del GR 5 per Campins, al costat del mas que fou residència del dramaturg, poeta i empresari teatral Frederic Soler i Hubert, conegut amb el pseudònim de “Serafí  Pitarra” (1839-1895).

Hola a tothom,

-Pel diumenge, dia 17 de març de 2024, tenim programada l’etapa 10 del GR 5: dels pobles de Montseny a Sant Celoni.

-És una etapa llarga, tipus travessa, amb una distància de 22,935 km, desnivell positiu de 870,3 m, i desnivell negatiu de 1.253 m. La dificultat excursionista és moderada, poc corriolera, per bona pista forestal i ben senyalitzada.

Comencem aquesta desena etapa al poble de Montseny i continuem dintre del Parc Natural del Montseny i reserva de la Biosfera, visitant llocs emblemàtics com la plana del Coll o el Sot de l’infern i travessarem Campins per acabar a la riera de Pertegàs, a Sant Celoni.

-La durada és de 5:25 h. aprox.

– LLOC DE TROBADA: a les 7:45 h al pati  situat davant de la seu de l’entitat, carrer Barcelona, 25 de Lliçà d’Amunt.

– IMPORTANT:  LOGÍSTICA. SORTIDA a les 8:00 h, direcció al poble de Montseny. Aparcament a l’entrada del poble, al costat de l’Ajuntament.

L’Organització vetllarà pel desplaçament compartint cotxes i despeses de desplaçament del punt de trobada al punt d’inici de la sortida, o bé, aquella gent inscrita, que ja es desplaci amb vehicle propi al punt d’inici de l’etapa 10, en aquest punt hi ha de ser, a les 8:40 h. matí. L’Organització gestionarà el retorn dels conductors de vehicle, del punt final al d’inici.

– Cal portar esmorzar i dinar, ja que és una etapa llarga. Cal dur: aigua, ganyips, calçat (recomanable bota de canya mitjana i l’ús de bastons de trekking) i roba adequada per caminades de 5 a 6 hores. Portar un tallavent/ impermeable.

– Obligatori tenir llicència federativa FEEC (2024). Qui no en disposi, li podem tramitar una assegurança temporal per aquest dia per la trescada resseguint el GR 5, etapa 10.

– INSCRIPCIÓ I PREUS:

*Inscripció:

-RESERVA: Totes les persones que vulguin participar han de fer la RESERVA, enviant un e-mail a uecvalltenes@gmail.com, amb les dades següents: nom i cognoms, núm. DNI, i núm. telèfon mòbil, i dir si es disposa de llicència FEEC 2024 o si cal tramitar assegurança temporal?

*Preus inscripció:

-DESPLAÇAMENTS:

La participació, organitzats en vehicles, es fan càrrec del repartiment de les despeses del desplaçament.

-ASSEGURANÇA ACCIDENTS:

Les persones associades a la UEC: han de fer la reserva i tenen inclosa una assegurança temporal per aquest dia, gratuïta, si no se’n disposa.

Les persones federades FEEC (2024) han de fer la reserva.

Les persones no associades UEC: sense llicència federativa han de fer un ingrés 5 €, i se’ls tramitarà una assegurança temporal per aquest dia. Han d’enviar e-mail, sol·licitant el núm. de compte per fer l’ingrés.

Des de l’Organització, les dades de la Reserva, les necessitem per tal de comunicar-nos per qualsevol cosa, durant l’activitat.

– DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ: dissabte dia 16 de març de 2024.

-Important: Com en cada etapa, serà d’aplicació les recomanacions que l’autoritat competent manifesti i que afectin les activitats al medi natural.

En l’enllaç web de la FEEC, a l’apartat de la xarxa de senders de Catalunya, el GR 5 i l’etapa 10 que tenim programada, trobareu la ruta proposada…

Si us animeu, ja ho sabeu…

Us hi esperem!!!

Salut i trescades…

Organització trescades UEC Vall del Tenes

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *