TOMB PER L’ORIENTAL VALLÈS

Inscripcions Etapa 1 Obertes 28/11/2021

PRESENTACIÓ

El Tomb per l’Oriental Vallès (TOV), és un repte excursionista amb el suport d’entitats públiques i privades, format per un seguit de caminades matinals a peu, tipus travessa, no competitives, organitzada en més de 25 etapes, iniciant-se la 1a. etapa, el diumenge, dia 28 de novembre de 2021,  dins dels actes programats del DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES – 25 de novembre- i que tindrà continuïtat en diumenges, celebrant-se periòdicament, cada dos mesos, amb alguna excepció,  configurant una gran volta per la comarca del Vallès Oriental.

Cada etapa tindrà una distancia de 10 a 14 kms, un desnivell positiu aprox. de 300 a 500m. (gran part de les etapes)  i de 600 a 800m. (etapes dels sectors del Pic del Vent, Cingles de Bertí, Massís del Montseny, el Montnegre, el Corredor, Sant Mateu, la Serra de Marina, i la Serra de la Conreria), una valoració de dificultat fàcil o moderada, en funció del relleu de la zona,  i oberta a la participació de tothom que li agradi la pràctica de l’excursionisme  i  la natura, habituades a caminar de 3 a 4 hores.

El recorregut permetrà realizar una gran volta per la comarca del Vallès Oriental resseguint els camins i senders, molts d’ells degudament senyalitzats i homologats (SL, PR i GR), corriols i voreres de carrers de molts dels municipis que configuren la nostra comarca del Vallès Oriental. Es un Tomb a peu de descoberta, que recorre trams de camins fluvials de rius i torrents de la conca del Besòs-Tordera, de valls, turons, carenes i cims emblemàtics de la comarca que permetran conèixer el patrimoni, geològic, històric, natural, faunístic, etc…d’aquest entorn del nostre país.

NORMATIVA

1.-Les persones participants han de dur calçat i roba adequada per caminar de 3 a 4 hores, esmorzar i líquid per hidratar-se.

2.-L’Organització no es fa responsable dels accidents que es puguin esdevenir en el transcórrer de la Caminada, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

3.-L’Organització facilitarà a les persones participants amb els preus d’inscripció de cada etapa, un servei de transport d’autocar d’anada i tornada, amb excepció de la primera i última etapa, que només hi haurà un servei de transport; una assegurança d’accidents temporal d’un dia pel Tomb Oriental Vallès per a les persones que participin no federades; i el guiatge del recorregut establert en cada etapa.

4.-L’hora i lloc de trobada serà a les 7:45h a determinar en cada etapa.  El desplaçament de retorn de cada etapa es farà en autocar, i el lloc de parada serà a Lliçà d’Amunt, a l’Institut de Lliçà, al costat del camp de futbol.

5.-Tota la informació del Tomb Oriental Vallès per etapes, la podreu consultar al web de l’Organització: www.uecvalltenes.com

INSCRIPCIONS

6.-Cal fer la inscripció anticipada al compte de l’oficina del BBVA: ES29 0182 3561 0202 0165 8919 i enviar el full d’ingrés i les dades següents (Nom, Cognoms, Nº. de D.N.I. i Telèfon ) a l’adreça electrónica: uecvalltenes@gmail.com.

7.-PLACES LIMITADES. El termini per fer les inscripcions de cada etapa, serà EL DIJOUS abans de la sortida. El límit de places estarà subjecte a la capacitat del o dels Bus, podent-se tancar el termini d’inscripcions abans.

 IMPRESCINDIBLE haver fet l’ingrés pertinent i/o confirmar l’assistència de les persones participants, amb les dades sol.licitades, al correu electrònic facilitat per l’Organització.

8.-Les persones participants de menys de 16 anys, han d’anar acompanyades de cònjuge o persona adulta o de persona tutora.

9.-IMPORTANT: Atesa la situació actual, l’activitat estarà subjecte a la normativa COVID-19. Les persones participants es comprometen a respectar-la, cumplir amb els protocols establerts en cada moment i seguir les indicacions de l’Organització. Caldrà l’ús obligatori de la mascareta en determinades situacions, i mantenir la distància de seguretat.

PREUS

10.-Els preus d’inscripció per persona participant serà el següent:

PREU DE CADA ETAPA:   (inclou servei de desplaçament en autocar+ assegurança d’accidents temporal del dia per les persones no federades+guiatge de cada etapa):

     PERSONA : MENOR (-18 anys) o SOCI-A UEC o FEDERADA FEEC  =  A determinar en funció de cada etapa.

     PERSONA : ADULTA (+18 anys), NO SOCIA UEC I NO FEDERADA FEEC  =  A determinar en funció de cada etapa.

Les persones participants que disposin de la targeta federativa FEEC de l’any vigent, cal que la portin i presentin el dia del Tomb Oriental Vallès

.Les persones participants, sigui quina sigui la seva situació, després de fer l’ingrés corresponent, han d’enviar les dades sol.licitades al correu electrònic de l’Organització, per una millor portada a terme del Tomb Oriental  Vallès.