Sender GR 5, tram d’etapa 5, de Monistrol de Montserrat a Rellinars (Bages-Vallès Occidental)

(Foto: Barraca de pedra seca de la vinya d’Envà, amb una pica i un aljub adosats. Terme de Rellinars, al pas del GR 5, pel seu costat, relacionada amb el conreu de la vinya).

Hola a tothom,

Continuem trescant pel  GR 5 o Sender dels Miradors. Programat pel diumenge dia 26 de març de 2023.

Amb el tram d’etapa 5, encarem cap al 3er parc natural, per on transcorre el sender GR 5, el P.N. de St. Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac. L’etapa proposada té una distància de 11’01 km, , desnivell positiu de 430 m. i negatiu de 266 m, amb una dificultat fàcil, ja que transita per bons corriols i pistes.

Seguint el GR 5, des del Parc d’Alvèrnia, Monistrol de Montserrat (Bages), pel pont de Monistrol, direcció a la Coma, guanyem alçada pel camí romeu de Montserrat, cap al coll de la Creu i l’Hostal de la Creu (runes). En aquest punt carenem i orientats cap a can Prat, travessarem la crta. C-58, pel pont la via de FF.CC (R4) i per un tunel la xarxa viària E-9/C16. Passem per can Gall de Dalt, el Bosc de l’Escletxa i el collet dels Capellans. En aquest punt, descens i encarats cap a Rellinars,(Vallès Occidental) i el seu nucli urbà, fins davant del seu Ajuntament. Fi d’aquesta l’etapa 5, proposada del GR 5.

Cal dur roba i calçat adequats per caminar de 3 a 4 hores, i esmorzar, ganyips i líquid. Es preveu la recollida a Rellinars a les 13:00h, i arribada al punt de sortida/arribada a les 14:00h.

Adjuntem mapa i perfil:

Adjuntem el cartell de l’etapa 5 del GR 5 proposada, on hi trobareu la informació de la normativa, inscripcions, horaris, lloc de trobada i sortida…

Us hi esperem!!!

 Salutacions, 

Organització Trescades de la UEC VdT

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *