TOV, ETAPA 5: DE RIELLS DEL FAI a L’AMETLLA DEL VALLÈS.

 (Fotografia: Rambla i façana de l’Ajuntament de L’Ametlla del Vallès. Fi TOV 5).

-TOMB ORIENTAL VALLÈS A PEU (TOV), ETAPA 5:

Pel diumenge, dia 12 de març de 2023, etapa 5: de Riells del Fai a l’Ametlla del Vallès.

Seguim fent Tomb. La propera etapa, la 5a. Fem un salt d’etapa, de la 3 a la 5, ja que la 4, de St. Feliu de Codines a Riells del Fai, esperarem l’obertura de pas d’un tram a les proximitats de St. Miquel del Fai.

L’etapa proposada tipus travessa, té una distància de 15,85 km, un desnivell positiu de 184 m., i desnivell negatiu de 189 m., amb una dificultat fàcil.

És una etapa que iniciem a la Parada de Bus de Riells del Fai passant pel Molí de la Pineda, pel camí fluvial del riu Tenes, Can Noguera, Pont de Ca l’Unyó (PR-C 10), Camping l’Esplanada, Ca l’Hermano, Can Plantada (GR 97), Can Plandolic, i pel Torrent de Can Reixac arribarem a l’Ametlla del Vallès, amb final a can Mitjans.

Lloc de trobada: a les 7:45h al pati els Galliners Vells (pati davant la seu de l’entitat, c/.Barcelona, 25 de Lliçà d’Amunt).

IMPORTANT: NOVA LOGÍSTICA. Sortida a les 8:00h, direcció Riells del Fai. Organització desplaçament compartint cotxes i despeses de desplaçament o bé al punt de sortida de l’etapa 5, a les 8:20h. a la parada de Bus de Riells del Fai, a prop del Rest. de Ca l’Oliveras. L’Organització facilitarà el retorn al punt de sortida inicial.

Cal tenir en compte: aigua, esmorzar, ganyips, roba i calçat (bota de canya mitja) adequat a l’hivern, paravents i impermeable, i molt recomanable bastons de trekking.

Obligatori tenir llicència federativa FEEC (2023). Qui no en disposi, li podem tramitar una de temporal per aquesta activitat (3€).

Preus:

Socis/es: gratuït, inclou la llicència temporal, si no se’n disposa.

No socis/es: sense llicència federativa 3€; persones federades gratuït.

Inscripció: cal fer la RESERVA, enviant e-mail a uecvalltenes@gmail.com, amb les dades següents: nom i cognoms, núm. de DNI, i núm. de telèfon mòbil, i dir si es disposa de llicència o cal tramitar temporal?

Dades que des de l’Organització necessitem per tal de comunicar-nos per qualsevol cosa, durant l’activitat.

Data límit d’inscripció: 11 de març.

Salutacions!!!!

L’equip de junta

UEC – Vall del Tenes

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *