Pel Sender GR 5, etapa 6, de Rellinars a Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental).

(Fotografia: Des de la Serra de l’Obac, direcció al Coll d’Estenalles, prop del sender GR 5, on destaca La Mata i el cim del Montcau).

Hola a tothom,

Pel diumenge, dia 14 de maig de 2023, seguim trescant pel  GR 5 o Sender dels Miradors.

Situats a Rellinars, ens endinsem al P.N. de St. Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac.

Es tracta de l’etapa 6, de Rellinars a Sant Llorenç Savall. Aquesta és una etapa de les llargues i amb desnivell.

La distància és de 21,676 km., i desnivell positiu de 1.158m, i negatiu de 1.022 m. La durada és de 5:30 h. aprox., amb una dificultat moderada (camins i corriols en bon estat).

Resseguint el GR 5, des de l’Ajuntament de Rellinars, passem pels punts següents: Les Cases, el Torrent d’en Roca, Coll del Correu, Collet Gran, Coll de les Tres Creus, Coll del boix, Coll de la Garganta, Ermita de Sant Jaume (La Mata), Coll d’Estenalles i Àrea recreativa, Pont de la Font de Llor, Torrent de Pregona, i arribada al nucli urbà de Sant Llorenç Savall. Durant el recorregut, passarem ben aprop del Paller de Tot l’Any, el Castellsapera, el Turó de Tres Creus, el Montcau, el casal modernista del Marquet de les Roques…

Cal dur roba i calçat adequats per caminar de 5 a 6 hores, i esmorzar, ganyips i líquid. Es preveu la recollida a Sant Llorenç Savall a les 15:00h, i arribada al punt de sortida/arribada a les 16:00h.

-Important: Com en cada etapa,  serà d’aplicació les recomenacions que l’autoritat competent manifesti i que afectin a les activitats al medi natural.

En l’enllaç web de la FEEC, a l’apartat de la xarxa de senders de Catalunya, el GR 5 i l’etapa 6 que tenim programada, trobareu la ruta proposada… https://senders.feec.cat/etapa/gr-5-etapa-6/

Adjuntem mapa i perfil:

(Mapa extret del web de la FEEC, de la descripció del GR 5, etapa 6).

Adjuntem el cartell, que hem preparat, on hi trobareu info, de normativa, inscripcions, horaris, etc…

Us hi esperem!!!

 Salutacions, 

Organització Trescades de la UEC VdT

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *