(Fotografia: Des de l’era de can Bellver, el Turó de Tagamanent, amb l’Església de Sta. Maria i el Castell).

DIUMENGE 30-04-2023 :TOV, ETAPA 8, EL FIGARÓ-MONTMANY a AIGUAFREDA

TOMB ORIENTAL VALLÈS (TOV) A PEU

Pel diumenge, dia 30 d’abril de 2023, tenim programada l’etapa 8: del Figaró-Montmany a Aiguafreda.

Continuem fent el Tomb. Pel 2023, volem completar les 8 etapes. Representaran un total 115,39 km, amb una suma de desnivells, positiu de 5.119 m i de negatiu de 3.999 m. Les etapes fetes fins ara, són la 1, 2, 3 i 5.

L’etapa proposada tipus travessa, té una distància de 12,57 km, un desnivell positiu de 806 m., i desnivell negatiu de 726 m., amb una dificultat moderada.

És una etapa que iniciarem davant de l’Ajuntament del Figaró-Montmany, buscant la riera de Vallcàrquera, St. Pere de Vallcàrquera, Rectoria, camí antic de can Bellver, Can Bellver, Turó de Tagamanent, GR 5, Aiguafreda.

– Lloc de trobada: a les 7:45 h al pati els Galliners Vells (pati davant la seu de l’entitat, c/.Barcelona, 25 de Lliçà d’Amunt).

IMPORTANT: NOVA LOGÍSTICA. Sortida a les 8:00 h, direcció a Figaró-Montmany. Organització desplaçament compartint cotxes i despeses desplaçament o bé al punt de sortida de l’etapa 8, a les 8:25 h. davant de l’Ajuntament del Figaró-Montmany. L’Organització facilitarà el retorn d’Aiguafreda al Figaró-Montmany.

– Cal tenir en compte: aigua, esmorzar, ganyips, calçat (bota de canya mitjana) i roba adequada per caminades de 3 a 4 hores. Portar un paravent/ impermeable i recomanable l’ús de bastons de trekking.

– Obligatori tenir llicència federativa FEEC (2023). Qui no en disposi, li podem tramitar una assegurança temporal per aquest dia per la caminada del TOMB.

Inscripció i preus:

*Inscripció:

Totes les persones que vulguin participar han de fer la RESERVA, enviant e-mail a uecvalltenes@gmail.com , amb les dades següents: nom i cognoms, núm. DNI, i núm. telèfon mòbil, i dir si es disposa de llicència o cal tramitar temporal?

*Preus:

La participació, organitzats en vehicles, es fan càrrec del repartiment de les despeses del desplaçament.

Les persones associades a la UEC: han de fer la reserva i tenen inclosa una assegurança temporal per aquest dia, gratuïta, si no se’n disposa.

Les persones federades FEEC (2023) han de fer la reserva.

Les persones no associades UEC: sense llicència federativa han de fer un ingrés 5 €, i se’ls tramitarà una assegurança temporal per aquest dia. Han d’enviar e-mail, sol.licitant el núm. de compte per fer l’ingrés.

Des de l’Organització, les dades de la Reserva, les necessitem per tal de comunicar-nos per qualsevol cosa, durant l’activitat.

– Data límit d’inscripció: 28 d’abril.

Us adjuntem mapa i perfil de l’etapa 8:

(Fotografia: Wikiloc)

Salutacions!!!!

L’equip de junta

UEC – Vall del Tenes

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *