Pel Sender GR 5, etapa 7, de Sant Llorenç Savall a Sant Feliu de Codines (Vallès Occidental i Oriental).

(Fotografia: El pas del sender GR 5 per Sant Feliu de Codines, amb la Creu de Terme. a la part alta del poble, fent últimes passes en descens de l’etapa 7).

Hola a tothom,

-Pel diumenge, dia 11 de juny de 2023, tenim programada l’etapa 7 del GR 5: de Sant Llorenç Savall a Sant Feliu de Codines.

-L’etapa proposada tipus travessa, té una distància de 13,524 km, un desnivell positiu de 508,7 m, i desnivell negatiu de 499 m, amb una dificultat moderada.

-La durada és de 3:30 h aprox., amb una dificultat moderada per la distància i desnivell (però fàcil quant a camins i corriols en bon estat).

-El recorregut de l’etapa 7, resseguint el GR 5, va des de la Plaça Major de Sant Llorenç Savall, pel carrer del Ripoll, buscant i remuntant el torrent del Burc pel camí de Castellar del Vallès a Sant Llorenç Savall, que més endavant el deixem per enfilar per corriol i pista cap al Serrat del Savi, al Serrat de la Codina, i cap al collet de Penjallops, amb bones vistes de la Mola de Sant Sadurní (942 m). i del Castell de Gallifa. Seguim i passem per pista per les runes de Can Ciuró, i per corriol pel torrent del Sot de la Roca, enfilant seguidament, direcció a la part alta del poble de Sant Feliu de Codines, entrant per la Creu de Terme, i baixant buscant la plaça J. Umbert i Ventura, final de l’etapa 7.

– Lloc de trobada: a les 7:45 h a l’aparcament de l’Institut de Lliçà, davant del camp de futbol de Lliçà d’Amunt.

IMPORTANT: NOVA LOGÍSTICA. Sortida a les 8:00 h, direcció a Sant Llorenç Savall. Organització desplaçament compartint cotxes i despeses de desplaçament o bé al punt de sortida de l’etapa 7, a les 8:45 h davant de la Plaça Major de Sant Llorenç Savall. L’Organització facilitarà el retorn de Sant Feliu de Codines a Sant Llorenç Savall.

– Cal tenir en compte: aigua, esmorzar, ganyips, calçat (bota de canya mitjana) i roba adequada per caminades de 3 a 4 hores. Portar un tallavent/ impermeable i recomanable l’ús de bastons de trekking.

– Obligatori tenir llicència federativa FEEC (2023). Qui no en disposi, li podem tramitar una assegurança temporal per aquest dia per la trescada resseguint el GR 5, etapa 7.

– Inscripció i preus:

*Inscripció:

Totes les persones que vulguin participar han de fer la RESERVA, enviant un e-mail a uecvalltenes@gmail.com , amb les dades següents: nom i cognoms, núm. DNI, i núm. telèfon mòbil, i dir si es disposa de llicència FEEC 2023 o si cal tramitar assegurança temporal?

*Preus inscripció:

La participació, organitzats en vehicles, es fan càrrec del repartiment de les despeses del desplaçament.

Les persones associades a la UEC: han de fer la reserva i tenen inclosa una assegurança temporal per aquest dia, gratuïta, si no se’n disposa.

Les persones federades FEEC (2023) han de fer la reserva.

Les persones no associades UEC: sense llicència federativa han de fer un ingrés 5 €, i se’ls tramitarà una assegurança temporal per aquest dia. Han d’enviar e-mail, sol·licitant el núm. de compte per fer l’ingrés.

Des de l’Organització, les dades de la Reserva, les necessitem per tal de comunicar-nos per qualsevol cosa, durant l’activitat.

– Data límit d’inscripció: 9 de juny de 2023.

-Important: Com en cada etapa, serà d’aplicació les recomanacions que l’autoritat competent manifesti i que afectin les activitats al medi natural.

En l’enllaç web de la FEEC, a l’apartat de la xarxa de senders de Catalunya, el GR 5 i l’etapa 7 que tenim programada, trobareu la ruta proposada…

Si us animeu, ja ho sabeu…

Us hi esperem!!!

Salut i trescades…

Organització trescades UEC VdT

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *