40a. Marxa Passeig “A mig Tenes, pels marges del riu”, 2023

Hola a tothom,

La 40a. Marxa Passeig 2023!

Anoteu-vos-ho a l’agenda:  24 de setembre de 2023, a Lliçà d’Amunt, pel riu i pobles de la Vall.

Pel diumenge, dia 24 de setembre de 2023, estem d’aniversari, no us perdeu la 40a. edició de la Marxa Passeig “A mig Tenes, pels marges del riu” 2023!!!

La Marxa Passeig 2023 (MXP’23) és una caminada, no competitiva, enguany amb un recorregut lineal, tipus travessa de Riells del Fai a Lliçà d’Amunt, amb una logística diferent, de desplaçament en Bus a tenir en compte, oberta a tothom, amb una distància de 16,50 km aprox., amb poc desnivell positiu, i majoritàriament planer i en descens, amb una dificultat tècnica fàcil, i per la distància, moderada per a persones habituades a caminar entre 3 i 4 hores.

En aquesta 40a. edició, retornem i ens apropem a un espai, el riu Tenes, en el seu tram mitjà. Aquest manté una relació de continuïtat amb l’espai natural protegit dels Cingles de Bertí, on la Marxa Passeig hi fa gran part dels seus recorreguts, i el riu en recull les aigües.

El Pavelló de l’Institut de Lliçà, Avda. Països Catalans, 26 de Lliçà d’Amunt, davant del camp de futbol, será el punt de Trobada, Sortida i Arribada de la MXP ’23, i als seus voltants hi haurà habilitat espai per aparcaments per tota la participació que ho necessiti. 

L’horari de trobada i sortida al Pavelló de l’Institut és de 6:45 a 8:15 h matí, i caldrà ser-hi puntual, ja que enguany, hi ha la novetat del desplaçament en Bus al punt d’inici de la Marxa Passeig 2023, al parc de can Viaplana de Riells del Fai. L’inici des d’aquest punt, serà esglaonat i per rigorós ordre d’acreditacions i d’arribada en Bus,  fins a les 9 h matí.

Per més informació del recorregut, normativa, inscripcions… la podeu consultar a l’enllaç del blog de l’entitat: www.uecvalltenes.com

Us adjuntem la propaganda de la 40a. Marxa Passeig “A mig Tenes, pels marges del riu”, 2023.

Si us ve de gust estirar les cames per l’entorn del Riu Tenes, de Riells del Fai i Bigues, Santa Eulàlia de Ronçana i Lliçà d’Amunt…

us hi esperem!!!

ORGANITZACIÓ MXP 2023

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *