TOV, ETAPA 6 : NOCTURNA, DE L’AMETLLA DEL VALLÈS A LA GARRIGA.

TOMB ORIENTAL VALLÈS (TOV) A PEU

(Fotografia: Trobada d’entitats excursionistes de la Vegueria del Vallès a Puiggraciós, el 12 d’octubre de 2022. Moment de parlaments, i la rebuda per la representant de la comunitat de monges de Puiggraciós).

NOCTURNA, DISSABTE, 1 DE JULIOL :TOV, ETAPA 6, L’AMETLLA DEL VALLÈS A LA GARRIGA

TOMB ORIENTAL VALLÈS (TOV) A PEU

IMPORTANT: Pel dissabte a la tarda, del dia 1 de juliol de 2023, tenim programada l’etapa 6: de l’Ametlla del Vallès a la Garriga.

L’etapa proposada tipus travessa, té una distància de 16,94 km, un desnivell positiu de 634 m., i desnivell negatiu de 706 m., amb una dificultat moderada. Se’ns farà de nit, a les proximitats de la Garriga.

És una etapa que iniciarem a la masia de can Mitjants, a prop del cementiri de l’Ametlla del Vallès, direcció a l’ermita de Sant Nicolau de Puig Castellar. En ascens per pista i corriol direcció a la Bassa de can Beia i Santuari de Puiggraciós. Opció de fer el cim de Puiggraciós, poblat ibèric i torre de guaita. Farem un mos, a peus de Santurari i empendrem la traça, cap a la torre de telegrafia òptica, can Miquel, i seguint en descens cap a can Boget, i per pista cap a la Doma, i a través del pas subterrani de la C-17, acabarem la travessa de l’etapa 6 del TOV, a l’aparcament cèntric, al costat del riu Congost, a la Garriga.

– Lloc de trobada: a les 17:30 h al pati els Galliners Vells (pati davant de l’Escola de Música, i de la seu de l’entitat, c/.Barcelona, 25 de Lliçà d’Amunt) o bé, a l’aparcament del cementiri de l’Ametlla del Vallès, a les 17:50h., per començar a les 18:00h.

IMPORTANT: NOVA LOGÍSTICA. Sortida a les 17:30 h, direcció a l’Ametlla del Vallès, a can Mitjans,al costat del cementiri. Desplaçament compartint cotxes i despeses desplaçament o bé al punt de sortida de l’etapa 6, a les 17:50 h. a can Mitjans.   L’Organització facilitarà el retorn de la Garriga a l’Ametlla del Vallès.

– Cal tenir en compte: aigua, berenar-sopar, ganyips, calçat (bota de canya mitjana) i roba adequada per caminades de 3 a 4 hores. Portar un paravent/ impermeable i recomanable l’ús de bastons de trekking. Per aquesta sortida, cal dur, un lot o frontal, recarregat de bateria o piles en bon estat de càrrega.

– Obligatori tenir llicència federativa FEEC (2023). Qui no en disposi, li podem tramitar una assegurança temporal per aquest dia per la caminada del TOMB.

– Inscripció i preus:

*Inscripció:

Totes les persones que vulguin participar han de fer la RESERVA, enviant e-mail a uecvalltenes@gmail.com, amb les dades següents: nom i cognoms, núm. DNI, i núm. telèfon mòbil, i dir si es disposa de llicència o cal tramitar temporal?

*Preus:

La participació, organitzats en vehicles, es fan càrrec del repartiment de les despeses del desplaçament.

Les persones associades a la UEC: han de fer la reserva i tenen inclosa una assegurança temporal per aquest dia, gratuïta, si no se’n disposa.

Les persones federades FEEC (2023) han de fer la reserva.

Les persones no associades UEC: sense llicència federativa han de fer un ingrés 5 €, i se’ls tramitarà una assegurança temporal per aquest dia. Han d’enviar e-mail, sol.licitant el núm. de compte per fer l’ingrés.

Des de l’Organització, les dades de la Reserva, les necessitem per tal de comunicar-nos per qualsevol cosa, durant l’activitat.

– Data límit d’inscripció: 30 de juny.

Salutacions!!!!

Organització trescades de la UEC VdT

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *