(Fotografia: Raig d’aigua a la Font del Sot del rector, el Brull, Osona, a la conca de la Tordera. Recuperada l’any 2008 amb motiu del 59è Aplec de Matagalls, homenatge al pare Claret en el bicentenari del seu naixement. Novembre 2023).

PEL DIUMENGE DIA 3-03-2024: TOV, ETAPA 9.2.  COLLFORMIC-

ST. MARTÍ DE MONTSENY- ST. BERNAT.

TOMB ORIENTAL VALLÈS (TOV) A PEU

Pel diumenge, dia 3 de març de 2024, tenim programada l’etapa 9.2.: de Collformic a St. Bernat.

L’etapa 9 del TOV , tipus travessa, l’hem dividida en dues parts, 9.1. i la 9.2. fent una entrada logística a Osona.

Un cop feta l’etapa 9.1., ara toca 9.2.. Aquesta té una distància de 10,35 km, un desnivell positiu de 160 m, i un desnivell negatiu de 684m. El recorregut de la ruta és en descens, per bona pista forestal, amb una dificultat fàcil.

És una etapa que iniciarem a l’aparcament de Collformic, per la pista forestal de terra, al costat del Restaurant, en descens que s’endinsa per la vall de la Castanya i voreja l’abrupta cara N.E. del cim del Puig Drau, direcció a la zona de la Castanya, passant per la Font del Sot del rector pel camí de la Cortada, les masies de La Cortada i  les Mirones, la Font de la Verneda, masia El Boscàs, la Font del Boscàs, masia el Vilar de la Castanya, el Molí de l’Adrobau, esglesiola de Sant Martí de Montseny, i Sant Bernat, llogaret de fi de l’etapa.

Lloc de trobada: a les 7:45 h al pati davant la seu de l’entitat, c/. Barcelona, 25 de Lliçà d’Amunt).

IMPORTANT: LOGÍSTICA. Sortida a les 8:00 h, direcció a Collformic. Organització desplaçament compartint cotxes i despeses desplaçament o bé al punt de sortida de l’etapa 9,2, a les 8:45 h, a l’aparcament de Collformic. L’Organització facilitarà el retorn de Sant Bernat a Collformic.

Cal tenir en compte: aigua, esmorzar, ganyips, calçat (bota de canya mitjana) i roba adequada per caminades de 3 a 4 hores. Portar un tallavent/ impermeable i recomanable l’ús de bastons de trekking.

Obligatori tenir llicència federativa FEEC (2024). Qui no en disposi, li podem tramitar una assegurança temporal per aquest dia per la caminada del TOMB.

Inscripció i preus:

*Inscripció:

Totes les persones que vulguin participar han de fer la RESERVA, enviant e-mail a uecvalltenes@gmail.com, amb les dades següents: nom i cognoms, núm. DNI, i núm. telèfon mòbil, i dir si es disposa de llicència o cal tramitar temporal?

*Preus:

La participació, organitzats en vehicles, es fan càrrec del repartiment de les despeses del desplaçament.

Les persones associades a la UEC: han de fer la reserva i tenen inclosa una assegurança temporal per aquest dia, gratuïta, si no se’n disposa.

Les persones federades FEEC (2024) han de fer la reserva.

Les persones no associades UEC: sense llicència federativa han de fer un ingrés 5 €, i se’ls tramitarà una assegurança temporal per aquest dia. Han d’enviar e-mail, sol·licitant el núm. de compte per fer l’ingrés.

Des de l’Organització, les dades de la Reserva, les necessitem per tal de comunicar-nos per qualsevol cosa, durant l’activitat.

Data límit d’inscripció: dissabte, 2 març.

Us adjuntem mapa i perfil de l’etapa 9.2.:

Salutacions!!!!

Organització Trescades de la UEC Vall del Tenes

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *