(Fotografia: Restes de Can Picamena, al marge esquerra de la riera de l’Avencó, per sobre del tram final del torrent del Clot, i als peus de la Serra de Picamena, terme de Tagamanent).

PEL DIUMENGE DIA 25-02-2024: TOV, ETAPA 9.1. AIGUAFREDA A COLLFORMIC.

TOMB ORIENTAL VALLÈS (TOV) A PEU

Pel diumenge, dia 25 de febrer de 2024, tenim programada l’etapa 9.1.: d’Aiguafreda a Collformic.

Continuem fent Tomb. Pel 2024, tenim programades 7 etapes, que recorreran el Montseny i el Montnegre, d’Aiguafreda a Vallgorguina.

L’etapa 9 del TOV , tipus travessa, l’hem dividida en dues parts, 9.1. i la 9.2. fent una entrada logística a Osona.

L’etapa 9.1. proposada, té una distància de 12,72 km, un desnivell positiu de 823 m, i desnivell negatiu de 83 m, amb una dificultat moderada.

És una etapa que iniciarem al nucli d’Aiguafreda, al Parc de la Plateria remuntant la riera de l’Avencó, alternant el marge dret i esquerra i a l’altura de Can Picamena, començarem l’ascens resseguint la carena de la serra de Picamena, al límit de la comarca del Vallès Oriental, fent un homenatge a un tram de la gran cursa de muntanya la Vall del Congost, que té aquest corriol dins la traça de la mitja i marató fins a la rompuda, paral·lels a la masia del Clot i l’església de St. Cebrià de la Mora. Continuarem l’ascens, passant pel costat de la Caseta, el camí del Clot, i ja a la Calma. En aquest punt, seguirem per pista principal que també correspon a la variant 2 del GR 5 que mena a Collformic, indret de fi de l’etapa.

Lloc de trobada: a les 7:45 h al pati davant l’escola de música de la Vall del Tenes i la seu de l’entitat, c/. Barcelona, 25 de Lliçà d’Amunt).

IMPORTANT: LOGÍSTICA. Sortida a les 8:00 h, direcció a Aiguafreda. Organització desplaçament compartint cotxes i despeses desplaçament o bé al punt de sortida de l’etapa 9,1, a les 8:25 h, al nucli urbà al costat del parc de la Plateria. L’Organització facilitarà el retorn de Collformic a Aiguafreda.

Cal tenir en compte: aigua, esmorzar, ganyips, calçat (bota de canya mitjana) i roba adequada per caminades de 3 a 4 hores. Portar un tallavent/ impermeable i recomanable l’ús de bastons de trekking.

Obligatori tenir llicència federativa FEEC (2024). Qui no en disposi, li podem tramitar una assegurança temporal per aquest dia per la caminada del TOMB.

Inscripció i preus:

*Inscripció:

Totes les persones que vulguin participar han de fer la RESERVA, enviant e-mail a uecvalltenes@gmail.com, amb les dades següents: nom i cognoms, núm. DNI, i núm. telèfon mòbil, i dir si es disposa de llicència o cal tramitar temporal?

*Preus:

La participació, organitzats en vehicles, es fan càrrec del repartiment de les despeses del desplaçament.

Les persones associades a la UEC: han de fer la reserva i tenen inclosa una assegurança temporal per aquest dia, gratuïta, si no se’n disposa.

Les persones federades FEEC (2024) han de fer la reserva.

Les persones no associades UEC: sense llicència federativa han de fer un ingrés 5 €, i se’ls tramitarà una assegurança temporal per aquest dia. Han d’enviar e-mail, sol·licitant el núm. de compte per fer l’ingrés.

Des de l’Organització, les dades de la Reserva, les necessitem per tal de comunicar-nos per qualsevol cosa, durant l’activitat.

Data límit d’inscripció: divendres dia 23 d’abril.

Us adjuntem mapa i perfil de l’etapa 9.1.:

Us hi esperem…

Salutacions!!!!

Organització Trescades de la UEC VdT

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *