-Diumenge, 9 de juny de 2024, etapa 12 i final del sender GR 5, de Sant Martí de Montnegre a Canet de Mar i dinar de germanor al restaurant la Gatzara de Canet de Mar.

Fotografia: El diumenge,16 de febrer de 2020, ens plantàvem una bona colla de persones associades a l’entitat i afeccionades a caminar, davant de l’església de St. Bartomeu i Sta. Tecla, de Sitges, amb la mar Mediterrània de fons, per iniciar la travessada que suposa el sender GR® 5.

Hola a tothom,

-Pel diumenge, dia 9 de juny de 2024, tenim programada l’etapa 12 del GR 5: de Sant Martí de Montnegre a Canet de Mar.

-Etapa tipus travessa, amb una distància de 16,79 km, desnivell positiu de 586 m, i desnivell negatiu de 1.064 m. La dificultat excursionista és moderada, corriolera a l’inici, i seguit per bona pista forestal ben senyalitzada.

Comencem l’última etapa del sender GR 5, dotzena etapa, a l’aparcament de l’església de St. Martí de Montnegre, i per corriol ens enfilem seguin el sender cap al Coll de Basses, per començar a baixar el desnivell que ens aproparà a la població de St. Iscle de Vallalta. En aquest punt, una remuntada final, i a prop del Castell de Santa Florentina, farem el descens cap a Canet de Mar, destí final de la caminada.

-La durada és de 4:30 h aprox.

– LLOC DE TROBADA: a les 6:45 h al pati situat davant de la seu de l’entitat, carrer Barcelona, 25 de Lliçà d’Amunt.

– IMPORTANT: LOGÍSTICA. SORTIDA a les 7:00 h, direcció a Sant Martí de Montnegre.

L’Organització vetllarà pel desplaçament compartint cotxes i despeses de desplaçament del punt de trobada al punt d’inici de la sortida, o bé, aquella gent inscrita, que ja es desplaci amb vehicle propi al punt d’inici de l’etapa 12, en aquest punt hi ha de ser, a les 7:40 h matí. L’Organització gestionarà el retorn dels conductors de vehicle, del punt final al d’inici.

– Cal dur esmorzar, aigua, ganyips, calçat (recomanable bota de canya mitjana i l’ús de bastons de trekking) i roba adequada per caminades de 3 a 4 hores. Portar un tallavent/ impermeable, barret o gorra i crema solar.

– Obligatori tenir llicència federativa FEEC (2024). Qui no en disposi, li podem tramitar una assegurança temporal per aquest dia per la trescada resseguint el GR 5, etapa 12.

– INSCRIPCIÓ I PREUS:

*Inscripció:

-RESERVA: Totes les persones que vulguin participar han de fer la RESERVA, enviant un e-mail a uecvalltenes@gmail.com , amb les dades següents: nom i cognoms, núm. DNI, i núm. telèfon mòbil, i dir si es disposa de llicència FEEC 2024 o si cal tramitar assegurança temporal?

*Preus inscripció:

-DESPLAÇAMENTS:

La participació, organitzats en vehicles, es fan càrrec del repartiment de les despeses del desplaçament.

-ASSEGURANÇA ACCIDENTS:

Les persones associades a la UEC: han de fer la reserva i tenen inclosa una assegurança temporal per aquest dia, gratuïta, si no se’n disposa.

Les persones federades FEEC (2024) han de fer la reserva.

Les persones no associades UEC: sense llicència federativa han de fer un ingrés 5 €, i se’ls tramitarà una assegurança temporal per aquest dia. Han d’enviar e-mail, sol·licitant el núm. de compte per fer l’ingrés.

Des de l’Organització, les dades de la Reserva, les necessitem per tal de comunicar-nos per qualsevol cosa, durant l’activitat.

– DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ: dijous 6 de juny de 2024.

Important: Hem de fer la reserva del dinar al restaurant la Gatzara de Canet de Mar. El preu és de 23 euros per persona.Us demanem que ens ho feu saber, si és del vostre interès, com més aviat millor.

* Com en cada etapa, serà d’aplicació les recomanacions que l’autoritat competent manifesti i que afectin les activitats al medi natural.

En l’enllaç web de la FEEC, a l’apartat de la xarxa de senders de Catalunya, el GR 5 i l’etapa 12 que tenim programada, trobareu la ruta proposada,

Si us animeu, ja ho sabeu…

Us hi esperem!!!

Salut i trescades…

Organització trescades UEC Vall del Tenes

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *