TOV, ETAPA 10 SANT BERNAT A SANT MARÇAL, PEL DIUMENGE DIA 19/05/2024

(Fotografia: Cim del Matagalls (1.697,2 m).

DIUMENGE DIA 19 DE MAIG DE 2024: TOV, ETAPA 10, DE ST. BERNAT A ST. MARÇAL

TOMB ORIENTAL VALLÈS (TOV) A PEU

Pel diumenge, dia 19 de maig de 2024, tenim programada l’etapa 10 del TOV  : de St. Bernat a St. Marçal.

Etapa tipus travessa, dins del Parc Natural del Montseny, en un dels sostres dl massís, amb una distància de 11,70 km, un desnivell positiu de 1.158 m, i un desnivell negatiu de 687m. El recorregut de la ruta fa l’ascens al Cim del Matagalls per pistes i corriols, des de St. Bernat, i descens per corriol a St. Marçal per la magnífica fageda d’aquesta vessant. Dificultat moderada.

És una etapa que iniciarem a l’aparcament de St. Bernat (842m), i iniciarem l’ascens direcció al coll de Sa-rabassa, Pla Safagella, el Collell, pla Soliva de Dalt i Coll de Llops (1564m). Des d’aquest punt, itinerari clàssic des de Collformic al cim del Matagalls (1697,2m). El descens del cim, cap al collet de l’Home Mort, Coll Pregon, coll Sesportadores, Pla del Parany i Coll de Sant Marçal, taula dels tres bisbes i St. Marçal de Montseny, fi de l’etapa.

Lloc de trobada: a les 6:45 h al pati davant la seu de l’entitat, c/. Barcelona, 25 de Lliçà d’Amunt).

IMPORTANT: LOGÍSTICA. Sortida a les 7:00 h, direcció a St. Bernat del Montseny. Organització desplaçament compartint cotxes i despeses desplaçament o bé al punt de sortida de l’etapa 10, a les 7:45 h, a l’aparcament de St. Bernat. L’Organització facilitarà el retorn de Sant Marçal a St. Bernat.

Cal tenir en compte: aigua, esmorzar, ganyips, calçat (bota de canya mitjana) i roba adequada per caminades de 4 a 5 hores. Portar un tallavent/ impermeable i recomanable l’ús de bastons de trekking.

Obligatori tenir llicència federativa FEEC (2024). Qui no en disposi, li podem tramitar una assegurança temporal per aquest dia per la caminada del TOMB.

Inscripció i preus:

*Inscripció:

Totes les persones que vulguin participar han de fer la RESERVA, enviant e-mail a uecvalltenes@gmail.com, amb les dades següents: nom i cognoms, núm. DNI, i núm. telèfon mòbil, i dir si es disposa de llicència o cal tramitar temporal?

*Preus:

La participació, organitzats en vehicles, es fan càrrec del repartiment de les despeses del desplaçament.

Les persones associades a la UEC: han de fer la reserva i tenen inclosa una assegurança temporal per aquest dia, gratuïta, si no se’n disposa.

Les persones federades FEEC (2024) han de fer la reserva.

Les persones no associades UEC: sense llicència federativa han de fer un ingrés 5 €, i se’ls tramitarà una assegurança temporal per aquest dia. Han d’enviar e-mail, sol·licitant el núm. de compte per fer l’ingrés.

Des de l’Organització, les dades de la Reserva, les necessitem per tal de comunicar-nos per qualsevol cosa, durant l’activitat.

Data límit d’inscripció: dissabte, 18 maig.

Us adjuntem mapa i perfil de l’etapa 10:

Us hi esperem…

Salutacions!!!!

Organització Trescades UEC Vall del Tenes

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *