-CALENDARI ACTIVITAT ASCENSIÓ DELS 10 CIMS DE MÉS DE 3.000 M QUE TENIM AL PIRINEU CATALÀ, MOTIU 50è ANIVERSARI DE L’ENTITAT

-Hola a tothom,

De cara al festeig del 50è aniversari de l’entitat, una de les activitats proposades és l’ascensió dels 10 cims de més de 3.000 m del Pirineu Català:

La Punta Alta de Comalesbienes, El Pic de Besiberri Sud, El Pic de Comaloforno, El Pic Rodó de Canalbona, La Punta Gabarró, El tuc de  Molières o Mulleres, El Pic de Besiberri Nord, La Pica d’Estats, El Pic Verdaguer, i El Pic de Sotllo.

La proposta dels dies, és l’exposada, condicionada a molts factors, repartida en dos anys, primavera-estiu del 2024 i 2025.

Aquest proper cap de setmana, 15 i 16 de juny de 2024, en funció de la meteo, iniciarem l’activitat d’ascensió dels 10 cims de més de 3.000 m del Pirineu Català. La primera ascensió proposada és la Punta Alta de Comalesbienes:

Per les persones interessades, els dijous, en horari d’obertura de l’entitat, ens trobem a l’entitat per preparar les rutes a seguir, assistència i logística, materials i equipament, meteorologia, etc…  

Si us animeu, ja ho sabeu!!!


Salutacions,


Organització Ascensió 10 cims de 3000 m del  Pirineu Català – 50è aniversari UEC Vall del Tenes

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *