-Hola a tothom,

El dijous dia 9 de novembre de 2023, es va celebrar una Trobada d’Idees de Futur i un sopar a l’entitat, per recollir propostes per dur a terme durant el 50è aniversari de l’entitat (1975-2025).

Feta la Trobada, molt profitosa i amb un gran ventall d’activitats proposades, quedà palès que calia estendre el calendari d’activitats, al llarg de l’any 2024, 2025 i 2026, si cal.

De febrer a abril de 2024, s’inicià el procés electoral, i es convoquen eleccions a càrrecs de junta directiva de l’entitat. Elegida única junta directiva presentada, encapçalada com a president, Marcel·lí Canadell Pi, es comencen els tràmits pertinents durant el mes d’abril, per registrar la nova junta directiva de l’entitat.

La nova junta directiva, recull les propostes, i juntament amb l’activitat pròpia de l’entitat, treballa les idees presentades per portar-les a terme.

És per això que volem fer-vos arribar les propostes, que estant obertes, a rebre noves idees, i que durant el període esmentat, s’intentarà que siguin de l’interès de tothom. Algunes d’elles comencen a veure la llum, de tipus formatiu (tallers i cursos) i d’altres aviat.

      Quines idees van sortir de la Trobada…?

-Crear un Logo per l’esdeveniment dels cinquanta anys de l’entitat.

-Una samarreta commemorativa. Es proposa que sigui tècnica.

-Dinar o sopar de club. Festa de les ensenyes. Avisar a tothom que ha format part de l’entitat, passada i actual. Es proposa que hi hagi sortida excursionista inclosa.

-Crear una comissió del 50 aniversari. Exposició dels cinquanta anys uec vdt, i recollida d’activitats de tot aquest periple.

-L’ activitat, “Diapositives a la fresca 2025”, hauria de ser de 5 passis, organitzats en 5 etapes de l’entitat, de 10 anys en 10 anys, de 1975 al 2025.
(Persones que tinguin material audiovisual, d’alguna d’aquestes 5 etapes, el mostraria en aquesta activitat).

-Formació: Per dur a terme activitat a la muntanya, es recupera els tallers i cursos formatius: Progressió medi hivernal, progressió en la roca, orientació, marxa nòrdica…

-Sortides d’entrenament a peu per Lliçà d’Amunt, de 20:15 a 21:15 h, els dijous, dia d’obertura de l’entitat, alguns dies dels mesos de maig i juny.

-Projecte d’ascensió dels 10 cims de més de 3.000 m que tenim al Pirineu català.
La Punta Alta de Comalesbienes, El Pic de Besiberri Sud, El Pic de Comaloforno, El Pic Rodó de Canalbona, La Punta Gabarró, El tuc de  Molières o Mulleres, El Pic de Besiberri Nord, La Pica d’Estats, El Pic Verdaguer, i El Pic de Sotllo.

-El 2025, la proposta d’anar a Eslovènia. Travessa o ascensió al cim del Triglav.

-Calendari de propostes de cims per preparar el projecte dels 10×3000.

-Fer venir el 2025, a l’Ateneu l’Aliança, alguna persona de renom a fer un audiovisual.

-Participació en esdeveniments diversos d’altres entitats i clubs o projectes propis de les persones associades: caminades, curses, ascensions 100 cims, repte d’entitats FEEC, etc.

-Proposta de fer 50 cims, el mateix dia o cap de setmana, que estiguin dins de la llista dels 100 cims de la FEEC.

-D’entrada donar continuïtat a les trescades iniciades i que tenen calendari per aquestes dates, com el Tomb Oriental Vallès a peu, i el resseguiment de Senders GR (actualment finalitzant el GR5, i hi ha la proposta, pel 2025, començar el GR92).

-La Marxa Passeig i “la Senders Lliçanenca” del 2025, encarades a l’aniversari.

-Altres activitats que creieu pertinents. Les seccions d’esquí de muntanya, raquetes de neu, orientació, btt, alpinisme, escalada… 

Extensiu a tothom, sòcies i socis, amigues i amics, persones afeccionades properes, comissions i membres de la junta directiva, se’ns gira feina de festeig…

Tothom que hi estigui interessat a participar, organitzativament o bé participar-hi pròpiament, serà ben rebut…

Anem parlant,

Una salutació,

Equip de junta
UEC Vall del Tenes

-Nota: 

Adjuntem el logo que difondrem i estamparem a tot arreu. És obra del nostre associat, Albert Pla Roma.

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *