(Fotografia: Masia de can Plans).

PEL DIUMENGE 19-11-2023 :TOV, ETAPA 7, LA GARRIGA a  FIGARÓ- MONTMANY

Pel diumenge, dia 19 de novembre de 2023, tenim programada l’etapa 7: de la Garriga a Figaró-Montmany.

L’etapa proposada tipus travessada, té una distància de 12,73 km, un desnivell positiu de 549 m., i desnivell negatiu de 452 m., amb una dificultat moderada.

És una etapa que iniciarem a l’aparcament on ho vàrem deixar l’etapa 6, nocturna, que hi ha al costat del Pont de la Doma, al marge dret del riu Congost, i ens dirigim cap a l’aparcament de la Sínia, plaça de l’església, pas de la via del tren i per pista enfilem cap a la Muntanyeta per cercar la pista principal que va cap a St. Cristòfol de Monteugues, la Creu d’en Plans, masia de can Plans i descens per pista, direcció El Figaró.

– Lloc de trobada: a les 7:45 h al pati davant la seu de l’entitat, c/.Barcelona, 25 de Lliçà d’Amunt.

IMPORTANT: NOVA LOGÍSTICA. Sortida a les 8:00 h, direcció a La Garriga. Organització desplaçament compartint cotxes i despeses desplaçament o bé al punt de sortida de l’etapa 7, a les 8:25 h. a l’aparcament que hi ha al marge dret del riu Congost, al costat del Pont de la Doma, a l’altre costat de la benzinera. L’Organització facilitarà el retorn de Figaró-Montmany a La Garriga.

– Cal tenir en compte: aigua, esmorzar, ganyips, calçat (bota de canya mitjana) i roba adequada per caminades de 3 a 4 hores. Portar un tallavent/ impermeable i recomanable l’ús de bastons de trekking.

– Obligatori tenir llicència federativa FEEC (2023). Qui no en disposi, li podem tramitar una assegurança temporal per aquest dia per la caminada del TOMB.

Inscripció i preus:

*Inscripció:

Totes les persones que vulguin participar han de fer la RESERVA, enviant e-mail a uecvalltenes@gmail.com, amb les dades següents: nom i cognoms, núm. DNI, i núm. telèfon mòbil, i dir si es disposa de llicència o cal tramitar temporal?

*Preus:

La participació, organitzats en vehicles, es fan càrrec del repartiment de les despeses del desplaçament.

Les persones associades a la UEC: han de fer la reserva i tenen inclosa una assegurança temporal per aquest dia, gratuïta, si no se’n disposa.

Les persones federades FEEC (2023) han de fer la reserva.

Les persones no associades UEC: sense llicència federativa han de fer un ingrés 5 €, i se’ls tramitarà una assegurança temporal per aquest dia. Han d’enviar e-mail, sol.licitant el núm. de compte per fer l’ingrés.

Des de l’Organització, les dades de la Reserva, les necessitem per tal de comunicar-nos per qualsevol cosa, durant l’activitat.

– Data límit d’inscripció: 17 de novembre de 2023.

Us adjuntem mapa i perfil de l’etapa 7:

Salutacions!!!!

L’equip de junta

UEC – Vall del Tenes

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *