EL TOMB PER L’ORIENTAL VALLÈS (TOV) A PEU PER ETAPES; INICI DE L’ETAPA 1: 28/11/2021, de LLiçà d’Amunt al Castell de Montbui (Bigues i Riells del Fai).

QUÈ ÉS EL TOMB?

Us adjuntem el díptic genèric explicatiu del “Tomb” que hem preparat:

Hola a tothom,

Iniciem el repte, que ens tindrà engrescats a peu, unes quantes etapes pels termes del Vallès Oriental…

No us ho perdeu, si aquells dies us ve de gust…ja ho sabeu!!!

Us avancem l’info de l’etapa 1…

Per qualsevol dubte, ens ho podeu fer saber al correu de l’entitat: uecvalltenes@gmail.com.

Salut a tothom!!!

Organització trescades de la UEC VdT

E T A P A   1 :

LLIÇÀ D’AMUNT- CASTELL DE MONTBUI  (BIGUES I RIELLS DEL FAI)

Distància : 11,60 Km // Desnivell positiu  450 metres // Dificultat moderada

Hora de trobada: 7:45h

Hora de sortida: 8:00h.

Lloc d’inici: Pati dels Galliners Vells (davant Escola de Música La Vall del Tenes), c/Barcelona, 25 de Lliçà d’Amunt

https://goo.gl/maps/YqA6cL8hX1VnvnTk8

El conjunt monumental del castell de Montbui i l’església de Sant Mateu serà l’indret de finalització de la primera etapa del Tomb per l’Oriental Vallès a peu (TOV).

INSCRIPCIONS

-Cal fer la inscripció anticipada al compte de l’oficina del BBVA: ES29 0182 3561 0202 0165 8919 i enviar el full d’ingrés i les dades següents (Nom, Cognoms, Nº de D.N.I., i Telèfon) a l’adreça electrónica: uecvalltenes@gmail.com.

PLACES LIMITADES. El termini per fer les inscripcions de l’etapa 1, serà EL DIJOUS abans de la sortida. El límit de places estarà subjecte a la capacitat del o dels autocars, podent-se tancar el termini d’inscripcions abans.

 IMPRESCINDIBLE haver fet l’ingrés pertinent i/o confirmar l’assistència de les persones participants, amb les dades sol.licitades, al correu electrònic facilitat per l’Organització.

-Les persones participants de menys de 16 anys, han d’anar acompanyades de cònjuge o persona adulta o de persona tutora.

IMPORTANT: Atesa la situació actual, l’activitat estarà subjecte a la normativa COVID-19. Les persones participants es comprometen a respectar-la, cumplir amb els protocols establerts en cada moment i seguir les indicacions de l’Organització. Caldrà l’ús obligatori de la mascareta en determinades situacions, i mantenir la distància de seguretat.

PREUS D’INSCRIPCIÓ

-Els preus d’inscripció per persona participant serà el següent:

PREU DE L’ ETAPA 1:   (inclou 1 sol servei de desplaçament en Bus, el retorn del castell de Montbui a Lliçà d’Amunt (Institut de Lliçà, al costat del camp de futbol)+ assegurança temporal del dia per les persones no federades+guiatge de l’etapa 1):

     PERSONA : MENOR (-18 anys) o SOCI-A UEC o FEDERADA FEEC  =  5 euros.

     PERSONA : ADULTA (+18 anys), NO SOCIA UEC I NO FEDERADA FEEC  =  7 euros.

Les persones participants que disposin de la targeta federativa FEEC de l’any vigent, cal que la portin i presentin el dia del Tomb Oriental Vallès

Les persones participants, sigui quina sigui la seva situació, després de fer l’ingrés corresponent, han d’enviar les dades sol.licitades al correu electrònic de l’Organització, per una millor portada a terme del Tomb Oriental  Vallès.

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *