-Pel sender GR 5, trams d’etapes 4-5, de Collbató a Monistrol de Montserrat (Baix Llobregat-Bages)

Hola a tothom,

Retornem fent camí pel  GR 5 o Sender dels Miradors, pel diumenge dia 26 de febrer de 2023.

El passat dia 20 de novembre de 2022, vàrem fer una circular de Collbató al Monestir de Montserrat pel GR 5 i retornarem a Collbató pel camí Vell o de les Bateries. Es va decidir, aquell dia, que calia retornar-hi, i aquí estem, proposant la ruta següent, tram adaptat de les etapes 4 i 5 del GR 5, de Collbató passant pel Monestir de Montserrat a Monistrol de Montserrat.

(Distància 12,79 km., desnivell + 595 m. i  desnivell – 798 m.,  dificultat moderada).

Seguint el GR 5, des del poble de Collbató (Baix Llobregat) ascendim, passant per les cova de Salnitre, Ermita de St. Miquel, al Monestir de Montserrat. Farem el descens, pel costat de La Trona i el Tossal de Mullapans, pel camí de les canals, i a Monistrol de Montserrat per la Plaça de la font Gran, l’Ajuntament, carrer de St. Joan, i fi al Parc de l’Alvèrnia (Bages).

Foto: Arribada del tram d’etapa pel GR 5 proposada, pel carrer Sant Joan, probablement el primer nucli urbà de Monistrol de Montserrat. 

Mapa i perfil extret ruta de wikiloc.

Adjuntem el cartel del tram de l’etapa 4-5, on hi trobareu informació, de normativa, com fer les inscripcions, els preus d’inscripció, etc…

Us hi esperem!!!

 Salutacions, 

Organització Trescades de la UEC VdT

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *