TOV, ETAPA 3: DE CALDES DE MONTBUI a SANT FELIU DE CODINES.

EL TOMB ORIENTAL VALLÈS (TOV) A PEU PER ETAPES…

Continuem amb el “Tomb”, etapa 3, pel diumenge dia 15 de maig de 2022.

Aquesta etapa 3, com totes les etapes del “Tomb”, utilitzarem la feinada feta pel món excursionista vallesà de recuperació i manteniment de camins, corriols, pistes… que formen una xarxa de senders immensa de comunicació degudament senyalitzada, i que permet vertebrar tota aquella fantàstica tasca de cerca, recuperació i manteniment de patrimoni : històric, cultural, natural, geològic, etc…que es realitza des de diverses administracions públiques, entitats privades i societat en general, que tenim al Vallès Oriental.

L’tinerari s’inicia des del centre de Caldes de Montbui, cercant la talaia més alta del terme, el cim del Pic del Vent, tot passant per l’interessant poblat ibèric de la Torra Roja, baixant cap a St. Sebastià de Montmajor, visitant el gorg de les Elies, utilitzant gran part del sender PR C-9 de Caldes de Montbui, i seguidament deixant aquest sender, encarant i remuntant per pista fins arribar al nucli de St. Feliu de Codines, punt on deixarem la feina per a la següent etapa, la 4.

En aquesta etapa 3, assolim una alçada comarcal amb magnífiques vistes a 360º, el Pic del Vent (815 m), fent-la, més exigent que les 2 anteriors.

Té uns 17 kms de distància aprox., amb desnivell positiu de 660 m, i desnivell negatiu de 470 m, considerant-la de dificultat moderada, per aquelles persones afeccionades a l’excursionisme, avesades a caminar de 3 a 4 hores.

Us adjuntem cartell, on hi trobareu més info, del repte d’aquesta etapa 3, que us proposem.

Per qualsevol dubte, estem al correu-e de l’entitat: uecvalltenes@gmail.com

Salut i bones trescades a tothom !!!

Organització trescades de la UEC VdT

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *