TOV 11: ST. MARÇAL A SANTA FE DEL MONTSENY, PEL DIUMENGE, DIA 20/10/2024.

                                           

Fotografia: Carena cimera montsenyenca, des del cim del Turó Gros (1.644 m), destaca el cim del Puig Sesolles (1.667m, antena telecomunicacions), el cim del Turó de l’Home (1.706 m, observatori meteorològic  Eduard Fontseré i Riba), i tapat no es veu el cim del Catiu d’Or (1.678 m), però si la carena que enllaça amb el cim de les Agudes (1.705 m).

TOMB ORIENTAL VALLÈS (TOV) A PEU

                   DIUMENGE DIA 20 D’OCTUBRE DE 2024: TOV, ETAPA 11

                                            DE  ST. MARÇAL   A   SANTA FE DEL MONTSENY

Pel diumenge, dia 20 d’octubre de 2024, tenim programada l’etapa 11 del TOV  : de St. Marçal a Santa Fe del Montseny.

Etapa tipus travessa, dins del Parc Natural del Montseny, trescant pels sostres del massís i la comarca, amb una distància de 10,79 km, un desnivell positiu de 741 m, i un desnivell negatiu de 630m. El recorregut de la ruta fa l’ascens al Cim de les Agudes seguint el sender  GR 5.2, continua per la carena, crestalls  i cims del massís, turó de l’Home Mort, turó del Catiu d’Or, turó de l’Home, Puig Sesolles, i turó Gros, i recupera la traça en descens del sender PR –C208, fins a la Font de Passavets. Recorregut fantàstic amb magnifiques vistes i per tots els ambients naturals possibles Europeus, d’aquí la seva protecció i el respecte en l’apropament que hem de mantenir.  Dificultat moderada.

És una etapa que iniciarem a l’aparcament de St. Marçal del Montseny (1.107m), Taula dels Tres Bisbes, i finalitzarem a l’aparcament de la Font de Passavets, a Santa Fe del Montseny. Deixem enrera en l’etapa 10, el cim del Matagalls, i situats al Coll de St. Marçal, iniciarem l’ascensió dels cims de les Agudes i i el turó de l’Home, sostres de la Comarca del Vallès Oriental i del Tomb Oriental Vallès (TOV) a peu.

Lloc de trobada: a les 6:45 h al pati davant la seu de l’entitat, c/. Barcelona, 25 de Lliçà d’Amunt).

IMPORTANT: LOGÍSTICA. Sortida a les 7:00 h, direcció a St. Marçal del Montseny. Organització desplaçament compartint cotxes i despeses desplaçament o bé al punt de sortida de l’etapa 11, a les 8:00 h, a l’aparcament de St. Marçal. L’Organització facilitarà el retorn de Santa Fe a St.  Marçal.

Cal tenir en compte: aigua, esmorzar, ganyips, calçat (bota de canya mitjana) i roba adequada per caminades de 4 a 5 hores. Portar un tallavent/ impermeable i recomanable l’ús de bastons de trekking.

Obligatori tenir llicència federativa FEEC (2024). Qui no en disposi, li podem tramitar una assegurança temporal per aquest dia per la caminada del TOMB.

Inscripció i preus:

*Inscripció:

Totes les persones que vulguin participar han de fer la RESERVA, enviant e-mail a uecvalltenes@gmail.com, amb les dades següents: nom i cognoms, núm. DNI, i núm. telèfon mòbil, i dir si es disposa de llicència o cal tramitar temporal?

*Preus:

La participació, organitzats en vehicles, es fan càrrec del repartiment de les despeses del desplaçament.

Les persones associades a la UEC: han de fer la reserva i tenen inclosa una assegurança temporal per aquest dia, gratuïta, si no se’n disposa.

Les persones federades FEEC (2024) han de fer la reserva.

Les persones no associades UEC: sense llicència federativa han de fer un ingrés 5 €, i se’ls tramitarà una assegurança temporal per aquest dia. Han d’enviar e-mail, sol·licitant el núm. de compte per fer l’ingrés.

Des de l’Organització, les dades de la Reserva, les necessitem per tal de comunicar-nos per qualsevol cosa, durant l’activitat.

Data límit d’inscripció: dissabte, 19 d’octubre.

Us adjuntem mapa i perfil de l’etapa 11:

Salutacions!!!!

L’equip de junta

UEC – Vall del Tenes

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *