41a. MARXA PASSEIG , PUIG D’OLENA, INDRET VITAL DEL POETA, RIELLS DEL FAI, 2024

INSCRIPCIONS OBERTES A LA 41a. MARXA PASSEIG 2024, PEL DIUMENGE 29 DE SETEMBRE DE 2024

-Hola a tothom,

Ja la tenim aquí, 41a. Marxa Passeig 2024 !

Anoteu-vos-ho a l’agenda: 

29 de setembre de 2024, des de Riells del Fai, Cingles de Bertí, sector de Puig d’Olena.

No us perdeu la 41a edició de la Marxa Passeig “Puig d’Olena, indret vital del poeta (Màrius Torres)” 2024 !



Veureu que enguany presentem novetats:

         -L’horari de sortida (avancem 30 minuts la sortida esglaonada, de 7:30 a 8:30 h matí).

         -Proposem 3 recorreguts sobre el traçat marc, que en la inscripció anticipada ens haureu d’indicar, per facilitar la logística organitzativa.

La Marxa Passeig, és una caminada a peu, no competitiva, de descoberta dels paisatges de la Vall del Tenes i dels Cingles de Bertí, amb la filosofia de preservar i donar a conèixer el patrimoni i enllaçar corriols i camins, des de l’enclavament que ens ha donat molt de joc, tots aquests anys, que és el terme de Riells del Fai.

Enguany la traça, retorna, i s’encara cap als Cingles de Bertí i el seu altiplà, resseguint el riu Tenes i els seus torrents tributaris.

Sobre els recorreguts, com cada any, són variables en indrets i dificultats. Enguany el sector d’aproximació més llunyana, el Puig d’Olena, i per tant, més dur en distància i desnivell.

El recorregut Llarg, el sencer, surt de Riells del Fai, enfila direcció a St. Miquel del Fai, per fer el bucle, remuntant el riu Tenes, fins al Càmping l’illa de St. Quirze Safaja, i buscant el nucli urbà d’aquest poble. En aquest punt, cerca la balma de l’Espluga, i guanya alçada passant a prop de la casa de la Rovireta, i cap al punt àlgid i llunyà, l’antic Sanatori i actual Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) Mare de Déu del Roser-Puig D’Olena. Passat aquest punt, comença el descens, direcció, can Sants, can Cabanyals i St. Miquel del Fai, per tancar el bucle i retorn al Centre Cívic i Cultural de Riells del Fai.

El recorregut Mitjà farà el mateix itinerari, fins a l’alçada del sanatori de Puig d’Olena, i el recorregut Curt, farà parada a la població de Sant Quirze Safaja.

Durant el recorregut, hi haurà avituallaments de líquids i sòlids, i 1 avituallament d’esmorzar (entrepà de botifarra o formatge, beguda i cafè).

IMPORTANT: Caldrà dur got, pels avituallaments.

L’organització facilitarà controls i avituallaments al llarg del recorregut.

Sobre els avituallaments, el llarg en disposarà de 5: el Mitjà de 4; i el Curt de 3.

Tant el Mitjà com el Curt, inclou el retorn dels punts respectius, al punt de sortida, mitjançant servei de transport de Bus.


Per a més informació del recorregut, normativa, inscripcions, preus … la podeu consultar a l’enllaç del blog de l’entitat:

 www.uecvalltenes.com


Us adjuntem la propaganda de la 41a. Marxa Passeig 2024.



Si us ve de gust estirar les cames pels Cingles de Bertí, veniu que us agradarà. 

Us hi esperem!

Salut i bones trescades 

COMISSIÓ ORGANITZACIÓ MXP 2024

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *